Cattlefarm's Kennel

Cattlefarm`s kennelin historia

Kasvatus työni alkoi 80-luvulla ensimmäisellä koirallani joka oli musta tiibetinspanieli Ziskamilla. Tämä tipsu saavutti korkean iän eläen yli 16-vuotiaaksi. Kennelnimen sain 1992, vähän sitä ennen saapuivat ensimmäiset australiankarjakoirani suomesta ja australiasta aluksi pelkästään työkoiriksi maatilalleni, mutta menestyksen myötä innostuin sittemmin myös näyttelyistä kulkien niin kotimaassa kuin monissa euroopan maissakin.

Olen tuottanut työlinjaisia australiankarjakoiria jalostustyöhöni Reddenblu`s-kennelistä Kanadasta, Adavale-kennelistä Australiasta ja Kurpa`s kennelistä USA:sta. Monien silkkien linjoissa elää tuottamani Kindee Kennelin silkit.

Kasvatustyöni australiankarjakoirilla on palkittu suomenkennelliiton Vuolasvirta palkinnolla nro. 446 vuonna 2002. Koirani ovat saavuttaneet kymmeniä valiouksia, sekä voittajatitteleitä lukuisissa eri maiss: mm. maailmanvoittaja titteleitä (WWCh & JWW) on tullut noin 10 kpl vuosien varrella. Lukuisat kasvattini ovat kilpailleet menestyksekkäästi monissa eri lajeissa, mm. agilityssä, PK-lajeissa, rally-tokossa yms. sekä työskennelleet korvaamattomina työkoirina karjatiloilla.

Australiankarjakoirani omistavitkin vahvan paimennusvietin ja korkean työmoraalin jota ne ovat jättäneet jälkeläisilleen. Haluankin kiittää kasvattieni omistajia niiden menestyksestä näyttelyissä, eri kokeissa ja eri lajeissa, unohtamatta myös uskollisia rakkaita perheenjäsenkoiria, jotka ovat tuottaneet niin paljon iloa ja rakkautta omistajilleen. Cattlefarm`s australiankarjakoirat elävät lukuisten menestyneiden koirien sukutauluissa niin Suomessa kuin maailmallakin. Kasvattejani on viety eri puolille Eurooppaa ja USA:ta. Kasvatustyöni lopetin australiankarjakoirilla ja silkkiterriereillä vuonna 2003.

USA & Meksikon Ch Cattlefarm`s Soulmate "Leo" om Tatura kennel, Meksiko, menestyneitä jälkeläisiä kymmenittäin molemmissa maissa.

26xCh 21x Winner WW-06 ,WVW-11 LTE 170 Cattlefarm`s
Soul Brother "Renttu" om. Maije Dolmatoff